gmb
balgarskiat geyming maraton

Българският Гейминг Маратон е онлайн фестивал, посветен на необятния свят на видеоигрите. А в него всеки, който търси алтернативна форма на забавление, е винаги добре дошъл!

Tекущо издание

GMB #7

18/12/2022

GMB #6

18/09/2022

GMB #5

19/06/2022

GMB #3

05/09/2021

GMB #2

04/05/2021

Още за Българският Гейминг Маратон

Българският Гейминг Маратон е онлайн фестивал, посветен на необятния свят на видеоигрите. 

В пилотното си издание през 2020-а Маратонът направи първите си стъпки към амбициозната цел, която си бе поставил – да събере съвременните творци на гейминг сцената във всичките им разновидности – стриймъри*, ютюбъри** и инфлуенсъри***, и да ги предизвика да изненадат публиката с над 100-часово специално създадено фестивално съдържание.

Каним да се присъединят и всички онези, готови за вълнуващо пътешествие из гейминг вселената, за да се потопим в новите форми и проекти, които участниците ще ни предложат, и заедно, обединени от сила на игрите, да отпразнуваме този вълнуващ феномен на развекателната индустрия.

GMB е събитие, на което сме се погрижили да има по нещо за всеки – от верните последователи на най-популярните стриймъри в момента, през гейминг ентусиастите, до всички онези, които не са се докосвали до магията на видеоигрите досега. Без значение дали човек превърта нива от телефона, пътувайки в метрото, събрал е почти всички трофеи за игрите, които има на конзолата вкъщи, или просто търси разнообразие в свободното си време, Българският Гейминг Маратон е виртуалното място, на което ще открие своя начин на забавление и ще има възможността без да полага усилие да го съпреживее онлайн с хиляди други – от комфортния стол у дома, плажната кърпа или хамака насред гората. 

В GMB вярваме, че видеоигрите са се превърнали в ключова част от съвременния начин на живот. Предоставят ни достъпна възможност да се забавляваме, да се учим, да се отървем от стреса. С тяхна помощ прекарваме качествено време онлайн с близки, с които ни делят граници и часови зони, откриваме нови светове и срещаме интересни хора. Убедени сме, че те ни обединяват, помагат ни да преодолеем различията помежду ни и че когато играем заедно, всички печелим. Затова както казва и Scorpion****… Get over here!

* Стриймърът е създател на авторско видеосъдръжание, което излъчва на живо в платформи като Facebook, Twitch, YouTube и др.

** Ютюбърът е създател на авторско видеосъдържание, публикувано в платформи за споделяне на видеа, най-често YouTube.

*** Инфлуенсърът (от influence) е човек, който достига до широка аудитория и капацитет да влияе на общественото мнение и нагласи. В контекста на социалните медии се използва като определение за хора с голям брой последователи. Ютюбърите и стриимърите често биват считани за инфлуенсъри.

**** Scorpion е един от основните персонажи в играта Mortal Kombat.

 

Contact us

en_USEnglish

don't miss it!

15% off

Hurry Up, Our Stocks Are Running Thin…

up to

50% off

Awesome Products - Amazing Prices

AETHELTRYTH

Well Done,
You Did It!

Something Wasn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.