Avatar-Style-Awards_logo_alt

Честито на победителя – Shadowhex!

pngaaa.com-2299922

Колкото стилове, толкова и начини на изразяване!

Животът на немалка част от нас протича предимно в дигиталното пространство, затова и започнахме да отделяме значително внимание на това как се представяме там. 

За да създадем определен вайб, който искаме персонажа и аватара ни да имат в различните програми за комуникация или в игрите, които играем, се лутаме с часове, избирайки най-подходящите скинове, аксесоари, дрехи и др. 

Avatar Style Awards powered by Philips OneBlade бяха създадени именно, за да отпразнуват креативността и въображението в изграждането на стила в дигиталния свят и извън него.

Водещи...

... във виртуалния свят

... в студиото

Участници

Жури

китодар тодоров

анжела недялкова

драго симеонов

Включи се...

Развихри въображението си, открий своето алтер его и го постави под прожекторите! 

Стани част от Avatar Style Awards и ни покажи своята онлайн персона. 

В специално създаден сървър на GTA V ще имаш възможност да създадеш свой герой от главата до петите, да му измислиш интригуваща история и да го представиш пред света. 

Тримата кандидати преминали първоначалната селекция ще получат уред Philips OneBlade, за да поддържат своя личен стил.

 

... и спечели стилни награди!

Разкажи ни за своя герой – кой е той, историята му, за какво се бори и какъв е неговият стил. Най-интересните персонажи ще получат специална покана за церемонията на Avatar Style Awards, където ще могат да представят своя аватар редом до тези на популярни български гейминг стриймъри.

Записване до 16:00,18/12/2021!

Благодарим на участниците!

* Партньорите, с които сте се съгласили да споделим Вашите данни, са длъжни да спазват законодателството и да Ви предоставят лесни и удобни механизми за оттегляне на съгласието.

 

Награди

Ваучер за цялостен стил по твоя мярка
от висок клас моден бранд на стойност 1200 лв.