gmb-yettel_lockup_800x288
BGM

На 19 юни българските студиа за разработване на видео игри ще бъдат на гости на 42 създатели на гейминг съдържание. 

Не пропускай стриймовете!

В партньорство с

Студиата, които са се включили:

За събитието

Българският Гейминг Маратон е децентрализиран онлайн фестивал за видео игри, в който 42-ма създатели на гейминг съдържание играят на живо пред публика от 200 хиляди български гейминг ентусиасти!

Първото издание на маратона за 2022-ра (и общо 5-то) ще бъде посветено на българските игри  и ще ти даде възможността да се включиш като гост в стрийма на един от нашите участници. 

Включи се

За да се включиш, е необходимо да си представител на студио за разработване на видео игри, което работи на територията на България, или ти самият да разработваш видео игра.

Streamer’s choice: стриймърите ще изберат кое от включилите се студиа да поканят в своя стрийм.

Ако желаеш да участваш, попълни формуляра и ние ще се свържем с теб, за да уточним следващите стъпки.

Записването е отворено до 14/06/2022

FAQ

Защото е fun и защото има смисъл. Публиката има интерес към интересни неща, каквито български студиа правят локално, а ние като организатори създаваме стойност за всички въвлечени страни – студиата, стриймърите, партньорите на Маратона и, най-вече, публиката!

Не, не е необходимо. Ще се включите  чрез Discord call в съответния стрийм на стриймъра, който е изявил желание да работи с вас.

Не, оставихме нашите стриймъри да изберат с кого да си говорят защото те са хората, които най-добре познават аудиторията си и могат да направят най-правилната преценка по отношение на съдържанието в каналите им.

Разработчиците нямат финансов ангажимент във връзка с участието си. Бихме оценили, ако споделите за участието си в Гейминг Маратона на вашата аудитория, за да стигне колаборацията до по-широка публика.

Ще участвате в поне 30-минутен сегмент, част от стрийма на участницик в Маратона. Комуникацията в стриймовете е с неофициален тон, разговорът е на “ти”, заради което ви приканваме да говорите на зрителите като на част от вашето community. Можете да си говорите, да играете или и двете. Конкретния формат и план на действие ще уточните със съответния стриймър.

Ние ще се свържем с вас своевременно, за да уточним всички детайли.

Добро настроение, усмивка, интересна информация от кухнята за разработването на видео игри, материали за самата игра и всичко, което мислите, че може да се стори интересно на публиката.

Не е нужно играта да е завършена и публикувана. Добре дошли сте да споделите опита си, демо, дизайн или с други думи – всичко, което искате.

Страхотно! Споделете с нас и ние ще фасилитираме процеса.

В партньорство с

Гейминг без компромиси

Свържете се с нас

bg_BGBulgarian

don't miss it!

15% off

Hurry Up, Our Stocks Are Running Thin…

up to

50% off

Awesome Products - Amazing Prices

AETHELTRYTH

Well Done,
You Did It!

Something Wasn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.