Как мога да се включа в маратона?

Гледай шоуто на любимия си стриймър, но и не пропускай да видиш какво са подготвили останалите.

Участвай в турнирите, които стриймърите и партньорите на Маратона организират.

Включи се в томболи за спечелването на страхотни награди. Очаквай скоро повече информация.

Игри с награди

Последвайте линка и разберете как да се включите в голямата игра с награди, осигурени от партньорите на Българският Гейминг Маратон Logitech, Pringles, Ozone.bg, Dominos.

Включете се в играта на AOC – съорганизатор на Българският Гейминг Маратон, и участвайте в томболата за 24″ 144Hz монитор.

Турнири

Starcraft II

Турнирът по класиката в електронните спортове е организиран от Българската Starcraft лига. Той е с награден фонд и ще се проведе на два етапа – онлайн квалификации и финал в деня на фестивала.

Brawl Stars

Единственото отборно състезание в програмата на Българския гейминг маратон е организирано от Dimo Academy. Квалификациите вече приключиха, а за да разберете кои са финалистите, натиснете бутона.

iRacing

Турнирът по виртуални мото-спортове се организира от Bulers (Български Електронни Състезателни Серии) и ще се състои от две състезания на две различни писти с два различни автомобила в симулатора iRacing.

LamePlay

big-logo-square-trans

LamePlay организират турнир 1v1  (формат, в който двама играчи се изправят един срещу друг) по Clash Royale. След етапа на квалификациите първите 16 ще се класират за финала, който ще се проведе в дена на Маратона.