In support of

striymarsko mele KV Logo

Благодарим, че бяхте с нас!

РУНД 1

Hide and Seek.

РУНД 2

Безмилостна стриймърска блъсканица.

Два отбора отиват на финал.

РУНД 3

2 vs 2 за чест и слава. 

Както си подобава.

bg_BGBulgarian

Име: Алекс Василев

Никнейм: GNRAK
Град: Пловдив
Основни игри: Fortnite

Игри по време на маратонаFortnite, Resident Evil 7

Играе игри от както се помни, стриймва от 2018. На живо играе главно  Fortnite, но освен нея, обожава и Single-Player игрите като The Last of Us и  Half Life 2. Извън игрите се занимава с финанси, криптовалути и дигитален маркетинг. Има страст към кино индустрията, обича да слуша книги и да пътешества! 

shadowhex

Име: Васил Калинчев

Никнейм: Shadowhex
Град: Дупница
Основни игри: GTA 5, Minecraft, Garry’s Mod, Roblox
Игри по време на маратона: Minecraft

Васил “xXShadowHexXx” Калинчев последните години не е пропускал ден, в който да не е качил видео в своя YouTube канал. Освен че е свръх продуктивен и изненадва всеки ден с клип на различна тематика – от гейминг, през предизвикателства до реакции, всеки ден може да бъде открийт и в своя Facebook Gaming канал, където редовно стриймва в GTA 5 паркури или role play в Turbo Squad сървъра.

Име: Христо Стефанов

Никнейм: Icaka
Град
Години
Основни игри: FIFA, Minecraft, Fall Guys
Игри по време на маратона: TBA

Icaka е едната половина от набралото популярност уеб дуо “Pavel Kolev & Icaka “. Двамата се запознават в НАТФИЗ, където Icaka учи актьорско майсторство в класа на проф. Ивайло Христов, а Pavel – монтаж. Освен разнородни видеа на тема гейминг, двамата стоят и зад редица късометражни филмчета, които можете да гледате в YouTube каналите им.

Име: Данаил Чолаков

Никнейм: Dido_D
Град: София
Основни игри: League of Legends, Fall Guys
Игри по време на маратона: League of Legends, Fall Guys

Dido_D обожава игрите и те са се превърнали в основна част от живота му. В YouTube канала му преобладават гейминг видеата на добре познати игри като Brawl Stars, Among Us, Mineraft, но също и на по-нишови заглавия. В стриймовете си основно играе GTA 5 Roleplay, но често разнообразява и с Minecraft. И докато го прави край него често се появява котката му Кая, която е основна част от мърча му. А тази година той и брат му Mr_Jackp0t ще споделят в специална поредица, която вече стартира, за опита им като стриймъри – част от ролята им на посланници на Philips OneBlade.

Име: Христо Рашев

Никнейм: carlo7even
Град: Самоков
Основни игри: Hearthstone, GTA 5, HotS
Игри по време на маратонаHearthstone

Ветеран в гейминга – с тези думи можем да опишем carlo7even, познат на всички от излъчванията си в Twitch, където стриймва от почти десетилетие видеоигри както на PC, така и на PS4. GTA V RP в Turbo Squad RP, Hearthstone и Heroes of The Storm са само някои от заглавията в неговата стрийминг програма в момента, но в нея често има представители и от хорър жанра.

Име: Ахмед Ахмед

Никнейм: FaraOna

Град: София
Основни игри: PUBG Mobile
Игри по време на маратонаPUBG Mobile

FaraOna е лекоатлет и има опит в бяганията на дълги разстояния, така че Гейминг Маратонът не би му го затруднил. Със стрийминг се занимава сериозно повече от година, като се е фокусирал върху PUBG Mobile и голямото му желание е да спомогне изграждането за PUBG Mobile общество у нас.

Име: Евгени Николов

Никнейм: Gothika_47 
Град: Пловдив
Години: 29
Основни игри: Fortnite, Minecraft, GTA
Игри по време на маратона: Clash Royale, Brawl Stars

Gothika_47 е един от първите български стриймъри и ютюбъри. Видеоигрите са му страст от дете, а в момента те са основното му занимание. Освен редовни стриймове (излъчване на живо по време на игра) на актуални заглавия, в каналите му можете да се запознаете с нови инди игри (от “indipendent” – игри, създадени от независими разработчици), както и да видите ревюта на различни хардуерни продукти.

Име: Китодар Тодоров 

Никнейм: KitoGaming
Град: София
Години
Основни игри: Dota 2, GeoGuessr, Total War
Игри по време на маратона: TBA

KitoGaming е проект създаден от и около Китодар Тодоров – актьор, чиято комедийна видео поредица за YouTube “Петък точно в пет” придоби широка популярност през последните пет години. В края на 2019 година се ражда и KitoGaming – смесица между стрийминг на игри и забавно токшоу, в което Китодар кани за свои гости интересни личности да поговорят и поиграят заедно.  

mollymess2

Име: Виктория Димитрова
Никнейм: MollyMess
Град: София

Основни игри: Minecraft, The Walking Dead, Phasmophobia
Игри по време на маратона: Minecraft, Apex Legends

Molly обожава да общува с хората и да се смеят заедно. Това, в допълнение със страстта ѝ към видео игрите я довеждат до Twitch, където на всеки един стрийм се изпитват купища емоции от смях до сълзи. Community-то ѝ е изключително важно за нея, обича да играе въздействащи игри с история и open world survival-и.

Име: Петър Дъртилов

Град: София
Основни игри: Escape from Tarkov, 

Игри по време на маратона: TBA

Ново лице на българската стрийминг сцена. Еърсофтър. Играе главно FPS игри, като най-много часове има в Escape from Tarkov. Гледа да съчетава хобито си (еърсофт) със стрийминга. Обича предизвикателствата и дългите стриймове.

ShadowFox

Име: Пол-Мартин Махмуд Алялдани

Никнейм: Shadow Fox
Град: София
Основни игри: Minecraft, Phasmophobia, Poppy Playtime
Игри по време на маратона: TBA

Започва да се занимава с YouTube от 14 годишна възраст и играе игри вече 6 години, като най-често, извън снимането на видеа, играе Rocket League. Извън компютъра много обича да пътува и да прекарва време с други приятели YouTuber-и.

20221215_183718

Име: Теодора Цонева
Никнейм: TeddieND
Град: София

Основни игри: GTA V, League of Legends, Overwatch 2 , Valheim
Игри по време на маратонаLeague of Legends, Overwatch 2, Valheim

За повечето от вас би било изненада, че и адвокатите се занимават с гейминг. Е, точно такава изненада е и TeddieND. Вече повече от година в Twitch, Teди съчетава на своите стриймове гейминга, обсъждането на важни социални теми и много смях.

Име: Даниел Илиев

Никнейм: ZenReMasTa 
Град: София
Основни игри: GTA 5
Игри по време на маратона: TBA

Zenremasta вече 2 години се занимава със стрийминг и е сред добилите широка популярност геймъри в платформата Twitch, където набляга на GTA 5 RP. Определя себе си като позитивен човек, фен е на колите и в свободното си време разпуска с всякакви стилове музика.

don't miss it!

15% off

Hurry Up, Our Stocks Are Running Thin…

up to

50% off

Awesome Products - Amazing Prices

AETHELTRYTH

Well Done,
You Did It!

Something Wasn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.