meta icon
striymarsko mele

Честито на победителя – GNRAK!

РУНД 1

Безмилостна стриймърска блъсканица.

Оцеляват 8.

РУНД 2

Deathmatch. Free for all. No mercy.

4 Survivors.

РУНД 3

Виртуално футболно моторно дерби.

Оцеляват двама.

РУНД 4

1 vs 1 за чест и слава. 

Както си подобава.

en_USEnglish

Име: Алекс Василев

Никнейм: GNRAK
Град: Пловдив
Основни игри: Fortnite

Игри по време на маратонаFortnite, Resident Evil 7

Играе игри от както се помни, стриймва от 2018. На живо играе главно  Fortnite, но освен нея, обожава и Single-Player игрите като The Last of Us и  Half Life 2. Извън игрите се занимава с финанси, криптовалути и дигитален маркетинг. Има страст към кино индустрията, обича да слуша книги и да пътешества! 

Име: Христо Стефанов

Никнейм: Icaka
Град
Години
Основни игри: FIFA, Minecraft, Fall Guys
Игри по време на маратона: TBA

Icaka е едната половина от набралото популярност уеб дуо “Pavel Kolev & Icaka “. Двамата се запознават в НАТФИЗ, където Icaka учи актьорско майсторство в класа на проф. Ивайло Христов, а Pavel – монтаж. Освен разнородни видеа на тема гейминг, двамата стоят и зад редица късометражни филмчета, които можете да гледате в YouTube каналите им.

Име: Данаил Чолаков

Никнейм: Dido_D
Град: София
Основни игри: League of Legends, Fall Guys
Игри по време на маратона: League of Legends, Fall Guys

Dido_D обожава игрите и те са се превърнали в основна част от живота му. В YouTube канала му преобладават гейминг видеата на добре познати игри като Brawl Stars, Among Us, Mineraft, но също и на по-нишови заглавия. В стриймовете си основно играе GTA 5 Roleplay, но често разнообразява и с Minecraft. И докато го прави край него често се появява котката му Кая, която е основна част от мърча му. А тази година той и брат му Mr_Jackp0t ще споделят в специална поредица, която вече стартира, за опита им като стриймъри – част от ролята им на посланници на Philips OneBlade.

Име: Христо Рашев

Никнейм: carlo7even
Град: Самоков
Основни игри: Hearthstone, GTA 5, HotS
Игри по време на маратонаHearthstone

Ветеран в гейминга – с тези думи можем да опишем carlo7even, познат на всички от излъчванията си в Twitch, където стриймва от почти десетилетие видеоигри както на PC, така и на PS4. GTA V RP в Turbo Squad RP, Hearthstone и Heroes of The Storm са само някои от заглавията в неговата стрийминг програма в момента, но в нея често има представители и от хорър жанра.

crus site

Име: Енис Чуфадар

Никнейм: CrusienLUL
Град: Варна
Основни игри: League Of Legends, Valorant
Игри по време на маратона: League of Legends

Студент по програмиране с типичното геймърско хоби! Геймър е вече 16 дълги години и стриймър от едва 2. Обича да се съревновава на високо ниво, на която и да е игра, а любимата му част от стрийминга е връзката, която създава с аудиторията си, с която споделят общи интереси, тактики за бърза победа и т.н.

Име: Денис Хаджиев

Никнейм: denkatar
Град: Пловдив
Основни игри: GTA V
Игри по време на маратона: GTA V, CS:GO

Denkatar е от хората, които умеят да се забавляват и да предават на аудиторията си емоцията от всяка игра. Пътят му на стриймър в Twitch започва през 2019 година, когато решава, че иска да сподели с повече хора страстта си към Grand Theft Auto. Това е причината и до ден днешен GTA V да е най-стриймваната от него игра. Други негови любими занимания са още готвенето и музиката.

Ellyy3 (1)

Име: Елизавета Башмакова

Никнейм: ellybels
Град: Варна
Основни игри: World of Warcraft, League of Legends, CS:GO, Minecraft
Игри по време на маратона: TBA

ellybels обича да пробва различни видеоигри, с които да подобрява уменията си. Вече е натрупала сериозен стаж в игри като Little Nightmares, поредицата на The Room, It Takes Two, Phasmophobia, както и в World of Warcraft, League of Legends, CS:GO, Minecraft.

Име: Ахмед Ахмед

Никнейм: FaraOna

Град: София
Основни игри: PUBG Mobile
Игри по време на маратонаPUBG Mobile

FaraOna е лекоатлет и има опит в бяганията на дълги разстояния, така че Гейминг Маратонът не би му го затруднил. Със стрийминг се занимава сериозно повече от година, като се е фокусирал върху PUBG Mobile и голямото му желание е да спомогне изграждането за PUBG Mobile общество у нас.

Име: Филип Бориславов

Никнейм: fenat
Град: Перник
Основни игри: Fortnite, GTA V
Игри по време на маратона: GTA V, Fortnite, CS:GO

fenat добива популярност в гейминг средите със стриймовете си на GTA V и Fortnite в Twitch. През последната година сериозно развива и своя YouTube канал, където съчетава гейминг видеа с влогове, предизвикателства и видео съдържание, свързано с ежедневието му. Освен компютрите и игрите, друга негова страст са шофирането и колите, затова и в канала му често се срещат видеа и на тази тема.

Име: Евгени Николов

Никнейм: Gothika_47 
Град: Пловдив
Години: 29
Основни игри: Fortnite, Minecraft, GTA
Игри по време на маратона: Clash Royale, Brawl Stars

Gothika_47 е един от първите български стриймъри и ютюбъри. Видеоигрите са му страст от дете, а в момента те са основното му занимание. Освен редовни стриймове (излъчване на живо по време на игра) на актуални заглавия, в каналите му можете да се запознаете с нови инди игри (от “indipendent” – игри, създадени от независими разработчици), както и да видите ревюта на различни хардуерни продукти.

Jana_K_

Име: Жана Куцева

Никнейм: Janna_K_
Град: София
Основни игри: League of Legends
Игри по време на маратона: League of Legends, Fall Guys
Жана играе игри от 4 годишна. Стриймва от 2015-а, като през годините и била част от LIMBO Bulgaria и TeziTV. След като обаче тази година участва в LoL реалити предаването StarForge, тя се завърна към стриймването от собствения си канал. Предпочита single-player игрите God of War, Uncharted, Witcher, Horizon, а League of Legends е единствения multi-player, който играе. Няма платформа при видео игрите, която да й е чужда, в професионален план също се занимава с гейминг. Също така е огромен почитател на настолните игри, escape стаите, готвенето и арт дейностите – последните също намират място в стрийма й понякога.
nikicha1

Име: Никола Димитров

Никнейм: Nikicha1
Град: София
Основни игри: Minecraft
Игри по време на маратона: Resident Evil 7, Minecraft, League of Legends

С опит от над 10 години в българския YouTube, Никола “Nikicha1” Димитров е един от първите гейминг стриймъри у нас. Започва своето приключение с Minecraft, League of Legends и Counter-Strike. В Minecraft обича да прави мащабни проекти, а в състезателните игри се съсредоточава над раздаването на правосъдие. Nikicha1 е и водещ на предаването за дигитална култура по БНТ2 “Натисни F1”.

ShadowFox

Име: Пол-Мартин Махмуд Алялдани

Никнейм: Shadow Fox
Град: София
Основни игри: Minecraft, Phasmophobia, Poppy Playtime
Игри по време на маратона: TBA

Започва да се занимава с YouTube от 14 годишна възраст и играе игри вече 6 години, като най-често, извън снимането на видеа, играе Rocket League. Извън компютъра много обича да пътува и да прекарва време с други приятели YouTuber-и.

shadowhex

Име: Васил Калинчев

Никнейм: Shadowhex
Град: Дупница
Основни игри: GTA 5, Minecraft, Garry’s Mod, Roblox
Игри по време на маратона: Minecraft

Васил “xXShadowHexXx” Калинчев последните години не е пропускал ден, в който да не е качил видео в своя YouTube канал. Освен че е свръх продуктивен и изненадва всеки ден с клип на различна тематика – от гейминг, през предизвикателства до реакции, всеки ден може да бъде открийт и в своя Facebook Gaming канал, където редовно стриймва в GTA 5 паркури или role play в Turbo Squad сървъра.

simeondelev1

Име: Симеон Делев

НикнеймSimeon Delev Град: Пловдив
Основни игриLeague of Legends, Rocket League, World of Warcraft
Игри по време на маратона: League of Legends

Симеон Делев се определя като човек, намерил начин да съчетава полезното с приятното – а именно спорт и гейминг стрийминг. Когато стриймва, основно играе League of Legends, като предпочита да се подвизава в ролята на support, а любим герой му е Thresh. Симеон освен това е и фитнес треньор от 3 години, а голямата му страст е натуралния бодибилдинг.

image0

Име: Ангел Несторов

Никнейм: Tigerout
Град: Пловдив
Основни игри: League of Legends, CS:GO и Minecraft
Игри по време на маратона: World of Warcraft

Геймингът е част от живота на Tigerout от детските му години, а със стрийминг се занимава вече от почти 6. Реакциите на видеа и multiplayer игрите (игри с много участници в реално време) като League of Legends, Counte-Strike и Minecraft са любимите му занимания, както личи и от канала му.

Име:

Георги Димитров

Никнейм: Qforina
Град: София
Години
Основни игри: CS:GO, Hearthstone, GeoGuessr
Игри по време на маратона: TBA

Qforina е силно рзпознаваем в Counter Strike средите. Запален по игрите за компютър и конзоли още от 1999-а, той започва да стриймва (да излъчва как играе видеоигри на живо) през 2016 г. в Twitch, където бързо набира своя аудитория. Qfo е фен на всички жанрове и платформи и не пропуска новите заглавия. През последните години е част от проекти като Weekly Gaming Guide, Bulgarian Tech Channel и HiComm Play.

venata_marathon

Име: Венцислав Калчев

Никнейм: Venata
Години: 29
Град: София
Основни игри: Minecraft
Игри по време на маратона: TBA

Venata създава своя YouTube канал още през 2005-а. В него той освен, че стриймва игри – най-често Minecraft, също така качва и геймплей видеа – както на Minecraft, така и на други заглавия като Among Us, Human Fall Flat. В канала му също така може да гледате и технически ревюта, както и влогове на разлини теми. Venata наскоро издаде и книга със заглавието “Живот в страх”.

Име: Даниел Илиев

Никнейм: ZenReMasTa 
Град: София
Основни игри: GTA 5
Игри по време на маратона: TBA

Zenremasta вече 2 години се занимава със стрийминг и е сред добилите широка популярност геймъри в платформата Twitch, където набляга на GTA 5 RP. Определя себе си като позитивен човек, фен е на колите и в свободното си време разпуска с всякакви стилове музика.

don't miss it!

15% off

Hurry Up, Our Stocks Are Running Thin…

up to

50% off

Awesome Products - Amazing Prices

AETHELTRYTH

Well Done,
You Did It!

Something Wasn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.